Semmelrock kerti lapok

2022-07-18 09:37 - A Semmelrock kerti lapok elsősorban teraszok, tetőteraszok, járdák és bejáratok egyedi és esztétikus burkolásában lehetnek a segítségére. Legyen szó természetesen strukturált, faerezetű, mosott vagy nyersbeton felületű lapról – a kiválasztásnál egyedül az Ön személyes ízlése dönt.

Mit válasszuk? Térkő vagy kerti lap?

A kültér burkolásánál a legfontosabb tényező, amit figyelembe kell vennünk, hogy milyen mechanikai terhelésnek lesz kitéve a felület. A térkövek gépjárműforgalom esetén, a lapok pedig gyalogos közlekedés esetén ideálisak.

Ha teraszt, járdát vagy gyalogos bejáratot szeretnénk burkolni, a Semmelrock kerti lapok között biztosan megtaláljuk a megfelelőt.

Semmelrock kerti lap
Semmelrock kerti lap

Több különböző megjelenés, különleges felületkezelések

A kerti lap kiválasztásánál az egyik nagyon fontos szempont az esztétikum, a stílus, amely nagyban függ attól is, hogy milyen a kő felületének kialakítása.

Felületvédelem

A kültéri burkolat kiválasztásánál az sem mellékes, hogy milyen felületkezeléssel óvhatjuk meg a szennyeződésektől.

A térkövek és kerti burkoló lapok rendkívül nagy igénybevételnek vannak kitéve, a legkülönfélébb szennyeződések érhetik őket használatuk során.

Ahhoz, hogy a lehető legtovább maradjanak esztétikusak, ne színeződjenek el, Semmelrock Protect, illetve Protect Plus felületvédelemmel láttuk el őket.

Semmelrock kerti lap
Semmelrock kerti lap

Színek

Ha már kiválasztottuk, hogy milyen kerti lapot szeretnénk, akkor ideje kiválasztani annak színét is.

Ez nem egy könnyű feladat, hiszen ebben a fázisban figyelembe kell vennünk a burkoló lapok környezetét, hogy milyen egyéb színekkel, anyagokkal, felületekkel találkoznak majd lapjaink.

Semmelrock kerti lap
Semmelrock kerti lap